Bestelinformatie

Bestelproces STANDA

Heeft u genoeg informatie gelezen en wilt u de STANDA bestellen? Neem dan bij voorkeur contact op met STANDA via info@standa.nl of via telefoonnummer 0649322028.

Levertijd van de STANDA

Wij streven ernaar uw bestelling binnen vijf werkdagen te verzenden. Mochten wij hier niet aan kunnen voldoen, dan laten wij dit aan u weten per e-mail. Zodra uw bestelling is verzonden sturen wij u een e-mail met daarin de ‘track and trace’ code. U kunt via die link zien wanneer uw bestelling wordt geleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn altijd GRATIS, wij nemen dit voor onze rekening.

STANDA ontvangen

Wij adviseren u de STANDA na ontvangst gedurende een week te gebruiken in uw eigen huis/keuken. Let er daarbij goed op dat u zorgvuldig probeert welke zit/stahoogte voor u het beste is. Wij adviseren u gebruik te maken van de tabel ‘juist afstellen’, die is opgenomen in de gebruiksinstructie. Deze krijgt u meegeleverd bij de STANDA, ook kunt u hem hier downloaden.

Let op! De STANDA is een stahulpmiddel en ondersteunt u tijdens het staan. Het is de bedoeling dat u de helft van uw gewicht draagt op uw voeten en de andere helft op uw zitvlak. Vraag bij twijfel advies aan uw ergotherapeut/fysiotherapeut.

Garantie

STANDA B.V. verleent ten aanzien van de door haar geleverde artikelen een garantie van drie (3) jaren na overleggen van een origineel aankoopbewijs. Artikelen worden altijd eerst uitgebreid gecontroleerd waarna wordt bepaald of de artikelen gerepareerd of tegen hetzelfde artikel wordt omgeruild, mits deze nog leverbaar en op voorraad is. De afnemer dient het artikel voor eigen rekening en risico op te sturen of af te leveren op het door STANDA B.V. op te geven adres. De afnemer kan geen beroep doen op de garantiebepalingen indien:

  • de installatie of montage van de STANDA op ondeskundige wijze is / zijn uitgevoerd
  • de afnemer wijzigingen aan de STANDA heeft aangebracht c.q. heeft laten aanbrengen door derden. Hieronder vallen ook reparaties die niet door of namens STANDA B.V. zijn verricht
  • sprake is van onzorgvuldig gebruik, beschadiging door inwerking van vocht of andere van buiten komende oorzaken of onheilen
  • de STANDA niet volgens de gebruikelijke dan wel in de gebruiksaanwijzing omschreven wijze is onderhouden
  • de STANDA wordt gebruikt met niet meegeleverde accessoires
  • de STANDA wordt teruggezonden als zijnde defect, waarbij door STANDA B.V. echter geen defect geconstateerd kan worden.
  • door reparatie en/of vervanging van een artikel gaat de garantietermijn niet opnieuw lopen

Retourneren/herroepen overeenkomst

Bent u niet tevreden over de STANDA? Dan geven wij u de mogelijkheid hem binnen 14 dagen te retourneren. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Meer informatie vindt u op de pagina retourprocedure.

Interesse in onze unieke stahulp?

Bestel dan direct de STANDA en profiteer van de voordelen.